Pancakes Φούρνου με Μήλο και Κανέλα

Υπέροχα, λαχταριστά pancakes φούρνου χωρίς ζάχαρη και αυγά. Θα τα λατρέψετε.

Υλικά

  • 140 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.σούπας μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.σούπας ζάχαρη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη ή ζάχαρη καρύδας)
  • 250 ml γάλα αμυγδάλου (ή γάλα της επιλογής σας)
  • 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2-1 μήλο
  • κανέλα

Εκτέλεση

  •  Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ,το υποκατάστατο ζάχαρης, το γάλα και το ελαιόλαδο.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σε ταψάκι. Προσθέστε από πάνω το μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες και κανέλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
  • Αφήστε το pancake να κρυώσει ελαφρώς και απολαύστε το με μέλι ή maple syrup .

Η συνταγή είναι της φίλης μου EMILY’S VAGIA (MRS SOUPE)