Κοτόπουλο καπαμά

Υλικά για μια μερίδα

  • 250 γρ στήθος κοτόπουλου
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ώριμη ντομάτα
  • 1 φλιτζανάκι καφέ άσπρο κρασί
  • 2 αγγουράκια τουρσί σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε τηγάνι αντικολλητικό σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και περιμένουμε μέχρι να μαραθεί. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.
  • Μπορεί να συνδυαστεί με πατάτες ή με κάποιο ζυμαρικό ή ρύζι.

Καλή Επιτυχία !!