Υπέροχα, λαχταριστά pancakes φούρνου χωρίς ζάχαρη και αυγά. Θα τα λατρέψετε.
Υλικά
- 140 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σούπας μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.σούπας ζάχαρη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη ή ζάχαρη καρύδας)
- 250 ml γάλα αμυγδάλου (ή γάλα της επιλογής σας)
- 2 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 1/2-1 μήλο
- κανέλα
Εκτέλεση
- Ξεκινήστε ανακατεύοντας σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ,το υποκατάστατο ζάχαρης, το γάλα και το ελαιόλαδο.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ταψάκι. Προσθέστε από πάνω το μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες και κανέλα. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
- Αφήστε το pancake να κρυώσει ελαφρώς και απολαύστε το με μέλι ή maple syrup .
Η συνταγή είναι της φίλης μου EMILY’S VAGIA (MRS SOUPE)