Υλικά
- 250 γρ κουβερτούρα
- 250 γρ ταχίνι
- 250 γρ βρώμη
- 50 γρ μέλι
- 100 γρ τριμμένους ξηρούς καρπούς (καρύδια, φουντούκια, αμύγδαλα)
- 5 βερίκοκα αποξηραμένα
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ταχίνι με το μέλι. Στη συνέχεια προσθέτουμε στο μίγμα της σοκολάτας ,το ταχίνι με το μέλι, την βρώμη τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα βερίκοκα .Κάνουμε ένα στρώμα από το μίγμα, το απλώνουμε πάνω σε μια λαδόκολλα -σε ένα ταψάκι –σκεπάζουμε και με λαδόκολλα και το αφήνουμε να κρυώσει και να σφίξει, για 3-4 ώρες στο ψυγείο !!Μετά κόβουμε τις μπάρες στο μέγεθος που επιθυμούμε!!