ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Lorem Ipsum is simply dummy text..

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εξατομικευμένη διατροφή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Στο Nutritionart θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια υγιή σχέση με το φαγητό. Να χάσετε το περιττό βάρος ή να πάρετε βάρος, εάν αυτό επιθυμείτε, με ένα έξυπνο τρόπο, χωρίς στερήσεις , αλλά υγιεινά και αποτελεσματικά .Προσαρμόζουμε την διατροφή σας με ΄΄τέχνη΄΄ και ΄΄μεράκι΄΄, στον τρόπο ζωή σας, στις συνήθειες σας και στις δικές σας μικρές γευστικές απολαύσεις. Θα σας δώσουμε συμβουλές και οδηγίες για τις ποσότητες που μπορείτε να καταναλώσετε, τους συνδυασμούς τροφίμων και τον τρόπο μαγειρέματος , καθώς και μια πληθώρα νέων υγιεινών συνταγών.

Υπηρεσίες

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.

Απώλεια-διαχείριση βάρους

Στο πρώτο ραντεβού πραγματοποιείται η λήψη του ιατρικού και διατροφικού ιστορικού. Με τη βοήθεια συγκεκριμένων ερωτήσεων και των εξατομικευμένων ανθρωπομετρικών μετρήσεων, διαμορφώνουμε το διατροφικό σας προφίλ.

Διατροφή σε διάφορες ηλικιακές ομάδες (εξειδίκευση στην παιδική παχυσαρκία)

Κάθε ηλικιακή ομάδα (από την γέννηση μέχρι και τα βαθιά γεράματα) έχει τις δικές της ιδιαίτερες ενεργειακές ανάγκες και τις δικές της απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά. Στο NutritionArt αντιμετωπίζουμε την κάθε ηλιακή ομάδα με φροντίδα και ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το διατροφικό πλάνο που είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ηλικίας, ώστε ο οργανισμός να πάρει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και να αναπτυχθεί σωστά.

Διατροφή στην Εγκυμοσύνη και τον Θηλασμό

Η υγιεινή διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας.Στις περιόδους αυτές,η διατροφή πρέπει να καλύψει τις συνήθεις ανάγκες της γυναίκας,να προσφέρει άμεσα την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το αναπτυσσόμενο έμβρυο και βρέφος,αλλά και να βοηθήσει στην αποθήκευση θρεπτικών συστατικών  που θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις μελλοντικές του ανάγκες. Η διατροφή της γυναίκας κατά την περίοδο αυτή επιδρά άμεσα στην υγεία της ίδιας και παράλληλα θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την μελλοντική υγεία του παιδιού της. Η μητέρα της οικογένειας είναι αυτή που φροντίζει για την διατροφή των παιδιών της, επηρεάζοντας σε μεγάλο βαθμό τη διαμόρφωση των συνηθειών τους. Επομένως ο ρόλος της υγιεινής διατροφής παραμένει σημαντικός και μετά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία. Οι διατροφικές επιλογές της μητέρας και  γενικότερα ο τρόπος ζωής της, λειτουργούν ως παράδειγμα για τα παιδιά της.

Διατροφή στην  Εμμηνόπαυση

Κλινική Διατροφή (εξειδίκευση στους νεφροπαθείς& το ευερέθιστο έντερο)

Η Κλινική Διατροφή αφορά στην διατροφική αντιμετώπιση ατόμων που πάσχουν από κάποια ασθένεια. Η ισορροπημένη διατροφή καθώς και ένας γενικότερος υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικά στοιχεία για την προστασία από ασθένειες και την καλή υγεία μας.

Λιπομέτρηση BodyMetrix

Η λιπομέτρηση  με το BodyMetrix βασίζεται  στην μέθοδο των υπερήχων είναι τελευταίας τεχνολογίας και μας προσφέρει πληροφορίες για το συνολικό λίπος σώματος, μέσω της σωματομετρίας, καθώς και υπολογισμό σημειακού λίπους σε διάφορα σημεία του σώματος που επιθυμούμε.

Make an Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium.