Παιδική Παχυσαρκία

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Ιδιαίτερη ευαισθησία και αντιμετώπιση δίνουμε στην παιδική παχυσαρκία, η οποία τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ευρώπη αυξάνεται με ραγδαίο ρυθμό. Ένα στα 3 παιδιά στην Ευρώπη, ηλικίας 6-9 χρονών, είναι υπέρβαρο ή παχύσαρκο. Αν αυτό το στατιστικό δεν είναι από μόνο του ανησυχητικό, σκεφτείτε ότι τα υπέρβαρα παιδιά έχουν υπερ-τριπλασιαστεί από τη δεκαετία του 1980!

Το υπερβάλλον βάρος, όταν αντανακλά μεγάλο ποσοστό λίπους στο σώμα, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, ακόμη και σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες. Δημιουργούνται προϋποθέσεις για την ανάπτυξη καρδιαγγειακών νοσημάτων, διαβήτη και άλλες χρόνιες ασθένειες. Η ποιότητα ζωής των παιδιών με αυξημένο βάρος, δεν αφορά μόνο τη σωματική τους υγεία, αλλά και την ψυχική, αφού μπορεί να εμφανίσουν σημεία κατάθλιψης ή αγχώδεις διαταραχές.

Στο KanaridouDiet ενημερώνουμε τους γονείς για το πώς θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ένα υπέρβαρο παιδί ή ένα παιδί με παιδική παχυσαρκία και ποιο πλάνο διατροφής θα μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί,σύμφωνα με τις ανάγκες του και τον τρόπο ζωής του. Με ειδικά εργαλεία( το Πιάτο της Υγιεινής Διατροφής, Το Ισορροπημένο Πρωινό για παιδιά, Παιδικά βιβλία σχετικά με την διατροφή όπως το Διατροφονήσι )και διάφορα έξυπνα παιχνίδια διατροφής, μαθαίνουμε στα παιδιά να τρώνε σωστά, χωρίς να στερούνται τις παιδικές λιχουδιές, και να κάνουν την Ισορροπημένη Διατροφή, Τρόπο ζωής.

Επισκεφθείτε μας

Επικοινώνηστε μαζί μας σήμερα

  Στείλτε Μας Μήνυμα


  Τοποθεσία

  Διογένους 4 61100 Κιλκίς

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  Tηλ: 2341 025902

  Κιν: 6974124648

  Ακολουθήστε μας